GLENN PALM + DJ

Het is ook mogelijk Glenn Palm te boeken in samenwerking met een DJ

Complete verzorging, Zang & Muziek

Glenn Palm heeft drie vaste DJ's waarmee hij een naadloze samenwerking heeft opgebouwd. Zo is het mogelijk een complete gelegenheid te laten verzorgen met professioneel zang- en draaiwerk.

EVEN VOORSTELLEN

Glenn Palm & DJ Rick

DJ Rick. Hoe het allemaal begon. Ruim tien jaar geleden begonnen deze twee vrienden te werken aan het format zanger + DJ. Tot op heden hebben ze veel succes. DJ Rick is de echte allrounder met een brede kennis van muziek. Zijn naadloze draaiwerk zorgt gegarandeerd voor een volle dansvloer!

Glenn Palm & DJ Frank

DJ Frank, de man van alles kunnen en kennen. Deze DJ heeft thuis zelfs nog een verzameling van duizenden Lp's. U roept en wij draaien is het motto. Heeft o.a. een stille voorliefde voor classics, soul en funk. Met zijn kenmerkende warme radiostem en zijn punctuele houding een echte DJ waar je op kunt bouwen!

Glenn Palm & DJ Jordy

DJ Jordy. Het feestbeest, de knaller van de avond! Maak je op voor een echt knalfeest! Het dak moet er af is het motto bij DJ Jordy. Glenn Palm & DJ Jordy werken graag samen op gelegenheden waar het niet gek genoeg kan; voetbalkantines, kermissen, tent- en carnavalsfeesten sluiten hier o.a. perfect bij aan.